BARCELONA INTEGRAL S.L.

Estàs aquí Inici  > Altres serveis professionals >  BARCELONA INTEGRAL S.L.
Imatge

A Barcelona Integral estem compromesos amb la creació i la innovació. Oferim solucions de mobiliari de disseny en lloguer per a esdeveniments, fires i stands. Treballem amb importants dissenyadors i amb les millors marques per oferir-te espais que sedueixen.

Barcelona Integral és una empresa de mobiliari de disseny en lloguer amb més de deu anys d’experiència als principals esdeveniments, fires i congressos per a marques i clients de prestigi internacional a Espanya i la resta d’Europa.

Experiència i adaptabilitat en interiorisme per a esdeveniments

El nostre catàleg de mobiliari de disseny en lloguer està constantment actualitzat per garantir la diferenciació i qualitat de les nostres propostes en decoració professional i per a esdeveniments. El nostre coneixement del sector dels esdeveniments i fires es tradueix a més en una atenció personalitzada i adaptable a les diverses necessitats del client.

Compromís amb el disseny i la innovació

A Barcelona Integral apostem per un producte de qualitat. Lloguem mobiliari dels dissenyadors més importants a nivell nacional i internacional, i produït per les principals firmes europees. Això distingeix els nostres treballs a les principals fires i esdeveniments professionals i avala la duradora relació que mantenim amb els nostres clients.

Responsabilitat Social Corporativa

Finalment, a Barcelona Integral estem compromesos amb la societat en la qual ens ha tocat viure. Per això donem el 100% del mobiliari que descartem del nostre catàleg a associacions i ONGs.


La nostra adreça

Adreça:
Rector Triado, 42. Bajos 08014 Barcelona
GPS:
41.3768925, 2.144318999999996
Telèfon:
93 289 24 78
marisa@barcelonaintegral.com
Web:
http://www.barcelonaintegral.com

Comments are closed.

banner_donanegoci_condicions