ELNA Advocades

Estàs aquí Inici  > Legal >  ELNA Advocades
Imatge

Elna Advocades és un despatx professional especialitzat en dret de família, violència de gènere i familiar i protecció a la infància i a l’adolescència. Oferim un servei jurídic integral i defensem els drets de les persones amb una atenció personalitzada, i amb un ampli coneixement de la xarxa de recursos públics i privats de les nostres àrees de treball.

El nostre equip està format per:

Eva Lucena Soldado, Advocada i Responsable de l’àrea jurídica
Advocada processalista amb quinze anys d’experiència a alguns dels més destacats despatxos de Barcelona. Ha estat responsable del Departament Legal i Contenciós de Família d’IMB Grup i de Mon Tur Associats, en el marc del qual ha col·laborat amb el despatx de Francisco Vega Sala.
Les seves especialitats són dret de família, dret civil, dret penal en relació a violència masclista i dret processal.
Ha participat com a ponent en diverses jornades i seminaris, entre d’altres ha impartit formació sobre protecció a la infància a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
Ha estat docent del Postgrau en violència familiar de la Fundació Pere Tarrés i de la Universitat Ramon Llull.

Gemma Nicolás Lazo, Advocada i consultora
Doctora en dret per la Universitat de Barcelona i investigadora en projectes europeus i nacionals. Professora del Màster de Criminologia de la Universitat de Barcelona.
Ha treballat a l’administració de la Generalitat de Catalunya (Oficina d’Atenció a la Víctima del Delicte, coordinació de Serveis Tècnics de Punts de Trobada) i en la gestió privada de serveis de l’Ajuntament de Barcelona (Directora del Centre d’Informació i Recursos per a Dones, CIRD) i de la Generalitat de Catalunya (Servei d’Intervenció Especialitzada, SIE).
Té publicacions acadèmiques i divulgatives sobre els temes que ha treballat, com la violència vers les dones, la prostitució, la criminologia, etc. Algunes es poden consultar aquí.


La nostra adreça

Adreça:
Julián Romea 6, baixos, D 4 08006 Barcelona
GPS:
41.39796, 2.1530875999999353
Telèfon:
932 42 63 56
administracio@elnadvocades.cat
Web:
http://www.elnadvocades.cat

Comments are closed.

banner_donanegoci_condicions