Marta Moliné Golovart

Estàs aquí Inici  > Serveis a empreses >  Marta Moliné Golovart
Imatge

“La llibertat és el motiu principal de per què sóc autònoma, per altra banda el fet que ja he superat l’edat de jubilació, em permet seguir treballant. M’agrada la meva feina.

Titulada per la UB com a Treballadora Social, el meu recorregut professional ha estat d’assessora en RRHH en les tècniques de la Grafologia i Morfopsicologia, fent estudis de personalitat a candidats en la selecció de personal, ja que aquestes tècniques agilitzen els processos per tant els costos són inferiors i els resultats molt fiables. Els meus principals clients han estat Empreses Consultores. També consultes personals o fent tallers i cursos.

Soc sòcia d’ASODAME.

Em pots trobar al Linkedin.


La nostra adreça

Adreça:
barcelona
GPS:
41.3850639, 2.1734034999999494
marta@moline-consulting.com
Web:
http://www.martamoline-rrhh.com/

Comments are closed.

banner_donanegoci_condicions