Memora - Ma. Elena Mora

Estàs aquí Inici  > Interiorisme i decoració >  Memora - Ma. Elena Mora
Imatge

Projectes i Execució. Interiorisme i espais efímers.

QUÈ FEM?

Anàlisi de les necessitats del client i de l’espai a construir. Concepte, disseny, planells, alçats i esbossos, estimació de costos i solucions existents. Planells tècnics, direcció i/o realització d’obres, control i seguiment pressupostari. Espais a la mida de les necessitats, estètiques funcionals i pressupostàries.

QUI HO FEM?

Mª Elena Mora – Interiorista

L’any 1987 M. Elena Mora, ja es va interessar per la seva actual especialització: l’Interiorisme. Es va formar en Delineació per la Construcció, va seguir amb Disseny d’Interiors, Arts aplicades en Decoració i Art Publicitari, i també va obtenir la Diplomatura ‘Arquitecte en disseny d’Interiors’ .
Dins un ànim professional i de servei al llarg dels anys, mai no ha deixat d’actualitzar el seus coneixements dins la professió: Peritatje, Arquitectura d’Interiors, Pràctiques pericials, La importancia del projecte en el disseny, Escenografia, Fotografia, video i imatge, Gestió de Pimes, Marketing i Comunicació, etc.

Participa en fires, exposicions i congressos relacionats amb l’Interiorisme. I també ha participat en edicions de CASA DECOR a Barcelona.

Es membre actiu de:
- Associació Odame
- Col·legi de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors de Barcelona
- Club BPW Barcelona
- Amics de la Massana
És membre col·legiat del Col·legi de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors de Barcelona.

Condueix la seva pròpia empresa des dels anys 90 i ha aconseguit coordinar equips de treball dinàmics i eficaços, havent consolidat i ampliat clients any rere any.


La nostra adreça

Adreça:
Rocafort, 8 1r 1a. 08015 Barcelona
GPS:
41.3756855, 2.1583001000000195
Telèfon:
93 4511797
atenem@memora.biz
Web:
http://www.memora.biz

Comments are closed.

banner_donanegoci_condicions