Núria Gou

Estàs aquí Inici  > Salut >  Núria Gou
Imatge

Sóc psicòloga psicoterapeuta i sempre he treballat en l’àmbit de la salut, anteriorment com infermera, i des de fa 22 anys com psicòloga, tractant problemes i trastorns psicològics d’adolescents, adults i tercera edat i assessorant als pares en les relacions pares-fills.

Sóc autònoma perquè m’agrada treballar amb els criteris que jo considero més adequats pel tractament de les persones que em consulten i així aconseguir el millor grau de qualitat en la meva feina.

El meu objectiu és, mitjançant l’assessorament o la psicoteràpia, ajudar i acompanyar a les persones que em consulten a identificar els seus problemes psicològics i desenvolupar els propis recursos per aconseguir un equilibri emocional saludable, ja que treballo amb la convicció de que la salut mental i la salut física estan íntimament lligades.

També escric articles i edito vídeos a la meva web sobre temes psicològics amb els quals ens podem sentir reflectits. M’agrada apropar-me a les persones i fer fàcil les coses complicades.

La meva web és: www.nuriagou.com

Sóc socia de: ASODAME I BPW CLUB BARCELONA BANC DEL TEMPS DE GRÀCIA

Em podeu trobar a Linkedin i a Twiter

Tinc consulta també a carrer Riera, 13-15, 3er-2ona 08301 Mataró


La nostra adreça

Adreça:
General Mitre, 198, 5è-1ª 08006 Barcelona
GPS:
41.4053884, 2.144786100000033
Telèfon:
627709043
nuriagou@hotmail.es
Web:
http://www.nuriagou.com

Horari d'apertura

Dilluns:
Cita prèvia
Dimarts:
Cita prèvia
Dimecres:
Cita prèvia
Dijous:
Cita prèvia
Divendres:
Cita prèvia

Comments are closed.

banner_donanegoci_condicions