Tailor Made Barcelona - Assessorament en anglès a dones professionals

Estàs aquí Inici  > Consultoria >  Tailor Made Barcelona - Assessorament en anglès a dones professionals
Imatge

He viscut i treballat a Anglaterra, França, Itàlia i aquí a Barcelona. He treballat més de 15 anys com a responsable de la gestió econòmica d’ONGs, d’empreses privades i a la Generalitat, i el 2014 vaig aconseguir el Màster de Professorat de Secundària, especialitzant en anglès, a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

La meva trajectòria personal i professional m’han donat la possibilitat d’emprendre un projecte on pugui posar al servei de les dones meves competències i experiència, amb l’objectiu de participar en el seu empoderament a nivell professional.

L’activitat consisteix en assessorament lingüístic i de gestió en anglès, dissenyat per a dones de negocis i professionals.

L’objectiu és ajudar a les dones que dirigeixen un negoci o tenen una professió, que necessiten comunicar-se en anglès i que vulguin millorar les seves competències comunicatives i de gestió, per tal de fer créixer el seu negoci o professió.

El servei proporciona solucions de comunicació i de gestió en anglès, que van des de la millora de les tècniques de presentació i fluïdesa, garantir que els continguts web en anglès estan a l’altura o acompanyar en un procés de preparació i presentació de balanços en anglès.

És un servei personalitzat, flexible i local, que s’adapta a les necessitats de la clienta, per tal d’augmentar el seu avantatge relatiu, empoderarla en el seu treball i fer créixer el seu negoci o activitat.

És sòcia d’ASODAME.

 

Tailor Made Barcelona from fedeb on Vimeo.


La nostra adreça

Adreça:
Jaume Piquet, 1 SobreÀtic 1a. 08017 Barcelona
GPS:
41.3976255, 2.1233397999999397
Telèfon:
678915164
f.biondi@tailormadebarcelona.com
Web:
http://www.tailormadebarcelona.com

Horari d'apertura

Dilluns:
9 a 19h
Dimarts:
9 a 19h
Dimecres:
9 a 19h
Dijous:
9 a 19h
Divendres:
9 a 19h

Comments are closed.

banner_donanegoci_condicions