MARTINEZ DE DALMASES I ARDERIU, ADVOCATS

Estàs aquí Inici  > Legal >  MARTINEZ DE DALMASES I ARDERIU, ADVOCATS
Imatge

QUÈ FEM?

Martínez de Dalmases & Arderiu Advocats és un Despatx d’Advocats que, dedicat única i exclusivament al Dret Penal, assessora i defensa els interessos de persones i empreses en procediments penals. Coneixement, experiència i dedicació avalen el reconeixement de la seva trajectòria al sector especialitzat.

QUI SOM?

Olga Arderiu Ripoll

Sòcia fundadora d’MDA Advocats, és advocada dedicada única i exclusivament al Dret Penal des del 1998. Vicepresidenta de la Secció de Dret Penal de la Comissió de Cultura de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (2007-2010), és “Máster en Abogacía” per l’Institut Superior de Dret i Economia de Barcelona (1997-1998) i va obtenir el 1997 una beca de col·laboració per a dur a terme treballs d’investigació al Departament de Dret Penal de la Universitat Pompeu Fabra. -

Professora titular de Dret Penal de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (des del 2008) i del seu Màster de Dret Penal, va ser ponent al Congrés Internacional de Dones Advocades (2008). Ha impartit classes i conferències a diferents cursos i cicles especialitzats, tan de Dret Penal material com de Dret Processal, organizats en seu col·legial i a d’altres entitats i organitzacions empresarials i socials. Des de l’any 2003 coordina i presenta cursos i actes organitzats per la Secció de Dret Penal i la Comissió de Dones Advocades del Col·legi d’Advocats. Professora convidada del Màster Universitari oficial en Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), és Autora del Curs de Violència de Gènere on-line 2011 organitzat per l’I.C.A.B. i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Com a advocada penalista, és autora d’articles publicats a la premsa especialitzada i col·labora habitualment amb mitjans de comunicació d’àmbit autonòmic i estatal.


La nostra adreça

Adreça:
Rbla. Catalunya, 52 3r 1a 08007 Barcelona
GPS:
41.390731, 2.1642100000000255
Telèfon:
934 101 128
info@mda-advocats.com
Web:
http://www.mda-advocats.com

Comments are closed.

banner_donanegoci_condicions